Amager Bakke/Copenhill – deltag i vores seminar

Date: March; 13; 2018 | Author:
Return to news list

I år står Danmark, Sverige, Norge, Finland, EU-kommissionen og det Nordisk ministerråd som værter for den niende udgave af nionde upplagan Clean Energy Ministerial og tredje udgave af Mission Innovation Ministerial (CEM9/MI-3). En række af verdens førende økonomier mødes i København og Malmø den 23-24 maj for at sætte fokus på den grønne omstilling. I løbet af ugen er der arrangeret flere side events og B&W Vølund er værter for et af disse den 24. maj.

Energiverden kommer till Norden - deltag i vores seminar

Københavns nye unikke affaldsforbrændinganlæg sætter nye standarder for energivenlig udnyttelse og kombinerer det med et arkitektonisk udtryk, som gør et affaldsforbrændingsanlæg til en velkommen nabo. I 2018 kan københavnerne og besøgende tage det nye anlæg i brug, som udover at være ét af de bedste og mest energivenlige anlæg i verden også giver byen en ny og fantastisk attraktion.

Få muligheden for at høre mere om projektet, når nogle af hovedaktørerne bag holder oplæg om dette. Se yderligere information nedenfor og registrer dig allerede i dag. Arrangementet er gratis.

Lokation:

EnergyHub, Sundkaj 7, 2150 Nordhavn

Indlæg fra:

B&W Vølund, Rambøll & ARC

Registrering

Gratis at deltage – registrer dig her

Lær mere om Nordic Clean Energy Week her

Amager Bakke - springReturn to news list